Temaet er svømmefest - få inspiration til hvordan her

Man kan aldrig gå helt galt i byen med en temafest. Det er både sjovt og kreativt, og de bliver aldrig ens. Vi kender alle de klassiske temafester, som vi har været til mange gange. Men hvorfor ikke skille sig ud med et anderledes tema?

Ofte er de fester man husker bedst, dem som har været mest unikke. Skab en unik temafest med svømmetema. Svømmefest er sjovt, fordi der er mange veje at gå, så festen bliver unik.

Man skal ikke være i tvivl om temaet, når man kommer til festen

Det vigtigste for en fed svømmefest er, at man på ingen måder er i tvivl om temaet. Har man en pool i haven, kan man benytte denne som rekvisit. Ellers kan et oppusteligt badebassin eller åbent vand også helt klart være en mulighed.

Når det er på plads, så handler det om alle detaljerne. Der skal være en masse badedyr, som man kan sole sig på eller fjolle rundt med. Derudover skal der være dykkerbriller, badevinger og hvad ellers der er af udstyr. Til sidst skal udklædningen være i orden. Find den sjove badedragt og badeshorts frem, så festen kun bliver mere underholdende. Der kan holdes konkurrencer i vandet. Hvem kan svømme hurtigst? Hvem kan svømme langsomst? Det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Svømmefesten med svømning i fokus

Der er mange måder hvorpå, at man kan holde den fedeste svømmefest. Man kan gøre som ovenstående, men man kan faktisk også holde en fest, hvor man rent faktisk svømmer. Hop i svømmehallen eller ud i det fri og sæt noget musik på.

Svøm med dem du ønsker, og hyg jer med sporten. Det kan være I skal svømme om kap, eller måske øver I jer på nogle bestemte svømmetag. Her er detaljerne også vigtige. Find det rette udstyr til svømning, så du er helt klar til at give den gas i vandet.

Det er kun fantasien som sætter grænserne – slip kreativteten løs

Dette var blot to forslag til meget forskellige fester med samme tema. Der er altså mange muligheder inden for svømmefest, det handler blot om at slå kreativiteten løs. Det handler i bund og grund om at få alle med på temaet. Jo flere som engagerer sig i det, jo bedre. Går gæsterne op i konkurrencerne, tager udklædningen alvorligt og ikke er for højtidlig til at tage et par dykkerbriller og en badehætte på, så bliver det bare en enorm fed fest.

 Skab den fest, som passer præcis til dig og din omgangskreds, og vær ikke bange for at holde en anderledes temafest som svømmefesten. Bare rolig, dine venner og familie vil elske dig for at tænke ud af boksen.