Film temafest

En film temafest som tager udgangspunkt i fortryllende universer, spændende karakterer og sjove personligheder er en oplagt idé til en kommende temafest med kendte.

Her får du en række forslag til din næste film temafest og idéer til hvilke hovedpersoner fra tv eller filmens verden, du kan skabe en temafest omkring.

Alt det du har brug for til en film temafest

Afhængigt af hvilken slags film temafest med kendte, du skal arrangere, er der forskellige ting, du skal have anskaffet til dagen.

Helt generelt har du naturligvis brug for lokaler, mad og drikke samt musik. Derudover mangler du måske også pynt og tilbehør, der kan være med til at skabe den helt rette stemning til din film temafest.

Her på temafestideer.dk har vi samlet det hele og du kan derfor via menuen nemt finde frem til dét, du har brug for. Fra service og bordpynt til popcornmaskine og kostumer.

Du kan også lade dig inspirere til dit næste festtema hos en af følgende webshops, som også har specialiseret sig i netop temafester.

Film temafest præcis som du vil have det

Det er kun dig selv, der sætter grænserne, når du skal vælge festtema. Det er dog naturligvis en fordel, at der er tale om kendte eller en film, som de fleste har kendskab til. Ellers kan det være vanskeligt for dine gæster at deltage fuldt i din film temafest.

Her får du derfor 3 forslag til din næste film temafest, som altid er et hit hos både vært og gæster – og som samtidig er nemme at føre ud i livet.

Hollywood film temafest

Et godt og bredt tema, indenfor filmens verden, er Hollywood. Her åbner du nemlig op for, at dine gæster kan møde op præcis som den, de gerne vil være.

Har du inviteret gæster, der elsker at give den gas, kan de således både møde op som Spiderman eller John Snow. Samtidig kan de af dine gæster, der ikke bryder sig om kostumer, klæde sig ud i tøj fra den hjemlige garderobe og i stedet være Julia Roberts fra Pretty Woman eller Ace Ventura.

Det særligt sjove ved en film temafest med hele Hollywood som omdrejningspunkt er, at dine gæster med garanti vil overraske dig på selve dagen. Det giver festen et ekstra element.

Med pindemadder, champagne og kaviar er filmfesten gennemført. Kan du samtidig finde en rød løber og en selfieboks, er en film temafest af denne slags et sikkert hit.

James Bond temafest

Enhver James Bond film er fyldt med agenter, skurke og smukke kvinder. Alle 3 ting noget, det er let at integrere i en temafest med den engelske agent 007 som udgangspunkt. Det gør det nemt for dine gæster at klæde sig på til temafesten – og playlisten er hurtigt klaret med et komplet soundtrack til de mange film.

Der er i øvrigt, med de over 20 forskellige James Bond film, både skurke og femme fatales nok at vælge imellem. Ligesom der er mulighed for undertemaer med afsæt i Casino Royale, ubådstema med Octopussy og guldtema med Goldfinger. Find mere inspiration til din James Bond temafest her.

Film temafest med afsæt i årtier

Ethvert årti har bragt sine egne film- og tv-klassikere til. En film temafest med kendte, der tager udgangspunkt i et specifikt årti, er derfor også en oplagt idé til en temafest.

80’erne bragte os Top Gun, Tilbage til Fremtiden og Dirty Dancing. 90’erne bød på Titanic, Pulp Fiction og Braveheart. 00’erne introducerede os for Ringenes Herre, Harry Potter og Twilight.

Mulighederne for en film temafest med årstal som udgangspunkt er således mange og det bliver dermed op til din gæster, hvordan de vil imødekomme din festinvitation – hvilket gør festen endnu sjovere for dig.

Du finder flere forslag til film temafester via menuen.