Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Uniform kostumer

Uniform kostumer er meget populære til temafester. Det skyldes især genkendeligheden i disse: Er man klædt ud som brandmand, er der nemlig ingen tvivl om, hvad kostumet skal forestille.

Samtidig er uniform kostumer en af de nemmeste måder at klæde sig ud på. Man skal nemlig bare anskaffe sig et uniform kostume og tage det på – så behøver man ikke mere. Det stiller med andre ord ingen krav til hverken kreativitet eller opfindsomhed. Noget mange sætter pris på, når der mere eller mindre uventet, dumper en invitation til en temafest ind ad brevsprækken eller ind i mailboksen.

Her har vi samlet alle de forskellige uniform kostumer, nettet byder på. Du kan enten dykke ned i de forskellige uniformudklædninger ved hjælp af menuen eller ved at klikke dig videre herunder.

Klassiske uniform kostumer

Der findes en række klassiske uniform kostumer, som altid er populære. Dem kan du gå på opdagelse blandt herunder. Dermed kan du hurtigt finde den udklædning, der passer til dig.

Vi har inddelt de forskellige uniform kostumer i 2: Til kvinder og til mænd.

Flere af kostumerne kan dog uden problemer anvendes af begge køn – faktisk kan det endda være særligt underholdende med en mandlig stuepige!

Uniform kostumer til kvinder

Er du kvinde og skal du klædes på i et uniform kostume, har du masser af muligheder. Både fordi du kan vælge blandt de specifikke kvindekostumer og kostumerne til mænd. Nogle uniform kostumer har endda både en mandlig og en kvindelig udgave – f.eks. pilot, brandmand og politi.

Find inspiration her.

Uniform kostumer til mænd

Som mand er mulighederne for at hoppe i en uniform til den næste temafest også stort. Der findes masser af sæt at vælge imellem – i alle prisklasser.

Find inspiration her.

Tilbehør til uniform kostumer

Nogle uniform kostumer er all-inclusive og indeholder det hele. Andre kan opgraderes med forskelligt tilbehør.

Et pilotkostume eller stewardessekostume bliver nemlig mere autentisk med et clipboard med en flyveplan eller en kufferttrolley. Skal du klædes ud i en politiuniform, har du måske brug for et sæt håndjern og en pistol.

Et brandmandskostume bliver mere autentisk med en sikkerhedshjelm og en brandmandsøkse – og skal du være stuepige har du måske brug for en fjerkost.

Der findes masser af fint tilbehør til uniform kostumer og du kan finde det hele hos lige her.