Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Årtier

Mange temafester tager udgangspunkt i et specifikt årti og for at stemningen bliver fuldendt, er kostumer der matcher til det pågældende årstal et must.

Her har vi samlet alle kostumer, der passer til et bestemt årti og inddelt dem derefter. Skal du til en 60’er fest kan du således nemt finde præcis de kostumer og den udklædning, der passer hertil. Det samme gælder, hvis du skal til en temafest med omdrejningsårtierne 20’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Du finder kostumer der passer til de forskellige årtier ved hjælp af menuen.

Hvis du er en smule kreativ, kan du også bruge en alternativ tilgang til årti-temafesten. Der er nemlig masser af inspiration at hente i sidens andre kategorier.

Indholdsfortegnelse

Film

Film og tv byder på mange gode filmklassikere, som hører til sit helt eget årti.

80’erne bød for eksempel på Tilbage til Fremtiden og Doc Brown eller Karate Kid. 90’erne blev årtiet hvor Terminator-filmene og Pulp Fiction kom på gaden – og så er der den altid klassiske James Bond, som har film fordelt over flere forskellige årtier.

Musik

Hvis du kigger i retning af musikkens verden byder 60’erne på Beatles og Elvis. I 70’erne gik John Lennon solo og derudover storhittede Queen.

I 80’erne gjorde Michael Jackson og Prince deres indtog, som fortsatte langt ind i 90’erne, der også bød på Spice Girls og forskellige boybands som Backstreet Boys og Take That.

Find kostumer der passer til de forskellige årtier her.