Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Klassiske kostumer

Når der skal arrangeres en temafest, er der altid en række klassiske kostumer, som går igen. Det kan der være mange årsager til.

Først og fremmest er de klassiske kostumer nemme at klæde sig ud i. For en stor del af kostumernes vedkommende, har de fleste nemlig allerede elementer af udklædningen hjemme i tøjskabet.

Dernæst er de klassiske kostumer velkendte og dermed gode begynderkostumer, hvis man ikke har så stor erfaring med udklædning og måske heller ikke bryder sig så meget om den opmærksomhed, et kostume frembringer.

Sidst men ikke mindst, er det også nemt at finde de klassiske kostumer online, hvis man ikke selv har lyst til at skulle være kreativ. For eksempel hos Temashop.dk.

3 klassiske kostumer til voksne

3 klassiske kostumer som altid går igen er følgende:

Cowboykostume

Et par jeans og en skjorte fra skabet – så mangler du bare en cowboyhat og måske en revolver. På den måde er du hurtigt klædt ud som cowboy eller cowgirl.

Du kan naturligvis også købe et komplet sæt udklædning online – se mere på siden Cowboy kostume.

Hippiekostume

Med en oversize kjole, et par runde solbriller og et par sandaler ligner du hurtigt en, der kommer lige fra Woodstock. Du kan også hoppe i et par brune fløjlsbukser og en hjemmestrikket sweater og opnå samme udtryk. Det grundlæggende tøj har de fleste derfor allerede derhjemme i garderoben – og ellers kan det findes i en genbrugsbutik.

Tilbehøret derimod kan du bestille hjem fra nettet.

Du kan også finde hele dit outfit på siden Hippie kostume.

Hawaiikostume

Strandtøj og en blomsterkrans – så er du godt på vej til at ligne en, der befinder sig i Honolulu.

Du kan derfor allerede med dit eget sommertøj komme et godt stykke vej mod et fuldt Hawaiikostume. Som med mange andre ting i livet er det nemlig de små detaljer, der gør forskellen og med for eksempel en blomsterkrans om halsen og en badebold i hånden er udtrykket fuldendt.

Du kan naturligvis også finde hele dit sæt udklædningstøj på siden Hawaii kostume.

Flere klassiske kostumer

Leder du efter flere klassiske kostumer, kan du via menuen i toppen gå på opdagelse i de andre kategorier. Her er masser af forskelligt udklædningstøj at vælge imellem – i alle prisklasser. Det behøver nemlig ikke være dyrt at deltage i en temafest med udklædning.

Du kan også klikke dig videre ved hjælp af de direkte links herunder.