Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Flere temafester

Har du allerede været igennem vores andre forslag til temafester uden at finde præcis dét tema, du har allermest lyst til at afprøve? Så fortvivl ikke. Vi har mange flere forslag i denne kategori.

Her har vi samlet alle de temaer til fester, som ikke lader sig putte i bås – og dermed hverken handler om karakterer, årstal, farver eller noget helt fjerde. Temafesterne her på siden er med andre ord helt deres egne.

Populære temafester for voksne

Temafesterne i denne kategori henvender sig til voksne, men nogle af dem kan med nogle småjusteringer også tilpasses større børn. Leder du efter specifikke temaer til de yngste, har vi en hel kategori dedikeret til netop dette emne. Dem finder du under Børn.

Nogle af de mest brugte temafester her i kategorien er:

Strandtema

Sand og badedyr, parasoller og liggestole samt sommertøj og solbriller. Så er strandtemaet foldet ud – og kombineret med grillede pølser, ristede skumfiduser og måske kølige drinks og is, er stemningen sat. Et strandtema kan både opbygges udendørs, hvis vejret tillader det, og indenfor, hvis årstiden indbyder mest til dette.

Vikingetema

Danskernes kulturelle vikingearv lader sig ikke fornægte og gæve vikinger og smukke skjoldmøer har i alle tider formået at holde gode fester. Med mjød og øl i drikkehorn, helstegte dyr på spyd og måske en styrkeprøve eller to. Et vikingetema til den næste fest er derfor også et af de mere populære af slagsen – og så giver udklædningen til denne type fest i øvrigt helt sig selv!

Vintertema

Som modpol til strandtemaet finder man vintertemaet. Det er et festtema, som både er sjovt vinter og sommer, men særligt det sidste. Der er nemlig noget magisk i at bringe kulde og is ind på de varmeste sommerdage og noget underholdende i at se sine gæster møde op med vanter og halstørklæder i sommervarmen.

Læs mere om de enkelte temaer – og få masser af konkrete idéer til festernes gang – ved at klikke dig videre via menuen.