Kagepynt

For de fleste hører fester og kager uløseligt sammen og med den rette kagepynt, kan din temafest nå nye højder. Også selvom du ikke er mesterbager. Kagepynt og kagedekoration kan nemlig få selv den mest almindelige kage til at fremstå flot og eksklusiv.

Med det store udvalg af kagepynt online, er der desuden mulighed for at finde kagedekoration til enhver fest. Uanset om omdrejningspunktet er en særlig begivenhed, en farve, et årstal eller noget helt fjerde.

Det mest populære kagepynt

Når man ikke er konditor, og dermed heller ikke kan frembringe farvestrålende mesterværker som kræver masser af fingersnilde, er det smart med nem pynt til kager.

Nem kagepynt er den slags, du blot placerer ovenpå dine kager. Enten ved at lægge eller stille dem på toppen eller stikke dem fast ved hjælp af de medfølgende pinde.

Det er derfor også den mest populære form for kagepynt, der findes og især 3 er blandt bestsellerne:

Cake toppers

Cake toppers er en af de simpleste måder af skabe en festlig kage på. Denne form for kagepynt består nemlig af figurer, tal, bogstaver eller sætninger, som er skåret ud i karton, pap eller træ. Disse er derefter monteret på en pind, som kan stikkes i kagen – præcis hvor man vil have den.

Du finder både store cake toppers til lagkager og små udgaver til cupcakes. Begge dele kan bruges til alt fra voksenfester og børnefødselsdage til bryllupper og babyshowers. Find inspiration her.

Sukkerpynt

Vil du gerne pynte dine kager med små figurer, eller give dem dekorative detaljer, er sukkerpynt oplagt kagedekoration. Her er figurerne nemlig færdiglavede og skal blot sættes fast på din kage.

Har din kage glasur eller frosting, kan du blot lægge din sukkerpynt ovenpå. Så hæfter det af sig selv. Alternativt kan du lime din kagepynt af sukker fast med en tyk glasur. Eventuelt en færdiglavet glasur på tube, hvis det skal være ekstra nemt.

Find inspiration her.

Sukkerprint

Vil du gerne have din lagkage til at fremstå professionel og flot? Så er sukkerprint en af de nemmeste måder at bruge kagedekoration på. Du kan både finde sukkerprint med færdige tryk eller få skabt dit helt eget personlige print med billeder.

Sukkerprint er billeder af spiselig frugtfarve, som med en særlig printer er trykt på tyndt sukkerpapir eller fondant. De fleste sukkerprint er runde og passer perfekt i målene til de lagkagebunde, du kan købe i supermarkedet.

Denne form for pynt til kager lægges blot ovenpå din færdige lagkage – eventuelt efter at være blevet fugtet let på bagsiden, så de klistrer fast til selve kagen. Følg blot brugsanvisningen, som følger med dit sukkerprint.

Find inspiration her.

Andre typer kagedekoration

Udover de allerede nævnte slags kagepynt, er der også andre typer kagedekoration som på en nem måde kan være med til at understrege din temafest.

Du kan for eksempel finde en masse forskellige muffinforme, som passer ind til dit valgte festtema. Der er også mulighed for at købe forskelligt kagekrymmel online, som er formet som alt fra hjerter og fodbolde til babyfødder og flyvemaskiner.

Du kan finde det hele her.