Frække kostumer

Hvis du skal til temafest og leder efter nogle lidt mere frække kostumer end dem, de andre kategorier byder på, er du havnet det helt rigtige sted. Her har vi nemlig samlet alle sexede kostumer, som kan hæve temperaturen en smule til enhver temafest.

Mange af kostumerne er dog stadig tilpas lødige, så du ikke chokerer hverken børn eller svigermødre, selvom du er iført frækt udklædningstøj.

Du kan enten gå på opdagelse blandt de forskellige frække kostumer via menuen eller lade dig inspirere direkte her på siden, hvor vi har samlet de mest populære frække kostumer til voksne.

Her kan du finde frække kostumer online

Udvalget af frække kostumer online er stort. Det er rart, fordi du således får flere muligheder for at finde frækt udklædningstøj, der passer til din stil. Samtidig kan du sidde derhjemme i ro og mag og beslutte dig for, hvordan du skal klædes ud.

Når du leder efter frække kostumer, er især Temashop.dk et besøg værd. Her er masser forskelligt sexet udklædningstøj, som passer til en temafest.

Du finder også tilbehør til de sexede kostumer, som kan fuldende dit udklædningstøj eller supplere det tøj, du allerede måtte have i skabet derhjemme.

Besøg Temashop.dk.

Frække kostumer til kvinder

Det er naturligvis forskelligt, hvad den enkelte synes er frækt – men der er alligevel en række sexede kostumer til kvinder, som går igen.

Sygeplejerskekostume

Korte kitler og det omsorgsfulde element, de fleste forbinder med en sygeplejerske, har gjort netop dette kostume til en klassiker, når det kommer til frække kostumer til kvinder. En sygeplejerskeuniform er nemlig ikke i sig selv nødvendigvis sexet – men fordi de fleste forbinder den med frække tanker, opfattes kostumet som frækt på en underspillet måde.

Se mere på siden Sygeplejerske kostume.

Nonnekostume

Det uskyldsrene – og måske lidt strikse – ved en nonne kan også være frækt. Samtidig er et nonnekostume en nem måde at forene et sexet kostume med en passende form for udklædning, hvis man ikke har lyst til at være alt for fræk.

Der findes nemlig nonnekostumer som er både lange og korte, så du vælger selv hvor udfordrende dit kostume skal være.

Se mere på siden Nonne kostume.

Stuepigekostume

En klassisk stuepige i kort skørt med nedringet skjorte og eneste arbejdsopgave at gøre andre mennesker glade og tilfredse? Det er indbegrebet af en stuepige og mange synes det er frækt. Derfor er stuepigekostumerne også en klassiker indenfor frækt udklædningstøj.

Find alt det du skal bruge på siden Stuepige kostume.

Frække kostumer til mænd

Ligesom det gør sig gældende for kvinder, er der også en række klassiske frække kostumer til mænd.

Uniformer

Under ét er uniformer som regel synonym med frække kostumer for de fleste mennesker. Om man skal være politimand, brandmand eller pilot kommer helt an på ens stil.

Er man til det hårde politi kostume, der signalerer magt? Det helteagtige brandmands kostume der signalerer mod? Eller et pilot kostume som emmer af stil? Det er op til dig. Find inspiration lige her.

Handyman

For mange kvinder er der ikke noget mere sexet end en stærk handyman – og det er heldigvis nemt at klæde sig ud som. De fleste har nemlig et par slidte jeans, en tanktop og et værktøjssæt derhjemme. 

Så mangler du blot en gul sikkerhedshjelm og lidt sort sminke strategisk placeret i ansigt og på armene, så det ligner olie.

Skotte

Du ved, hvad man siger om skotter: De er nøgne under kilten!

Om du ligefrem vil tage til temafest uden underbukser, bestemmer du naturligvis selv. Men tankerne hos de andre gæster, om hvorvidt dit frække kostume er helt gennemført med en bar bagdel, er halvdelen af fornøjelsen ved denne type udklædningstøj.

Find et skottekostume her og lad spekulationerne starte!