Tv og film kostumer

Der findes masser af film kostumer, du kan gå på opdagelse i, når du skal finde udklædning til den næste temafest. De mange tv og film kostumer kan i øvrigt anvendes til en lang række forskellige temafester: Temafester med kendte, Hollywood tema, filmfester, rumtema og årstal. Film kostumer er nemlig meget alsidige. Ligesom den fiktive verden indenfor film og tv også er det.

Her har vi samlet de mest populære former for film udklædning og kostumer fra film blandt landets mange temafestgæster. Der er dog mange flere, end du kan finde her.

Besøg derfor også denne webshop for at se endnu flere film kostumer til voksne.

Klassiske film kostumer

Nogle gange er det rart at kunne hoppe i et kostume, som ikke kræver den store opfindsomhed – og her er de klassiske film kostumer et kig værd.

Superheltekostumer

Superheltekostumer er oplagte, når din film udklædning skal være nem og samtidig gennemført. Ofte er denne slags kostumer nemlig komplette og indeholder således alt, du skal bruge til dit film kostume.

For eksempel hører Spiderman, Batman, Superman til denne kategori, ligesom de kvindelige udgaver Spiderwoman, Batwoman og Superwoman gør det.

Find superheltekostumer her.

Star Wars kostumer

Selvom du ikke er fan af de ikoniske og klassiske Star Wars film, kender du sikkert Darth Vader, Luke Skywalker, Yoda, Chewbacca og Princess Leia alligevel. Der er masser af mulighed for at vælge film kostumer fra de populære Stjernekrigsfilm online og der findes mange af slagsen.

Find Star Wars kostumer her.

James Bond kostumer

Hvis temaet er James Bond, er der også mange film kostumer at finde i denne kategori. Med 25 forskellige Bondfilm er der nemlig masser af karakterer at vælge imellem – og du behøver derfor ikke være klædt ud som James Bond eller Bond-babe, men kan også vælge et kostume som Q, M, Jaws, Goldfinger eller Miss Moneypenny.

Find James Bond kostumer her.

Andet tv og film udklædning

Dansk tv byder også på mange forskellige slags tv og film udklædning. Der er især mange tv-personligheder, du kan klæde dig ud som: Povl Kjøller, Poul Thomsen, Jørgen Leth og Søren Ryge eller måske Kirsten Hüttemeier?

Vil du finde film udklædning i den danske filmskat, er særligt Olsen Banden en guldgrube af idéer til kostumer for både mænd og kvinder. Det samme er tv-serierne Huset på Christianshavn og Matador.

Skal du finde film udklædning af denne type er en tur i genbrugsbutikken tiden værd – og kombinerer du det aflagte tøj med det helt rigtige tilbehør og sminke, kan dit film kostume blive meget gennemført.

Find kostumetilbehør her.