Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Kostume tilbehør

Med det rigtige kostume tilbehør bliver din udklædning fuldendt. I mange tilfælde er det nemlig dine rekvisitter og accessories, der sætter prikken over i’et.

Hvad var klovnekostumet for eksempel uden en paryk? Darth Vader kostumet uden lyssværdet? Zombiekostumet uden teaterblod? Det er i detaljen, hele forskellen ligger og derfor er det store udvalg af kostume tilbehør svært at komme udenom, når du skal hoppe i dit udklædningstøj.

Her på siden har vi inddelt det forskellige kostume tilbehør i en række kategorier. Det gør det nemmere for dig at finde præcis det, du skal bruge. Du finder kategorierne via menuen, men kan også gå på opdagelse i det store sortiment af tilbehør til udklædning her.

Masker

Hvis du tager en maske på som kostume tilbehør, er du i mange tilfælde allerede halvvejs i din udklædning. Tænk for eksempel blot på en Scream-maske, en heksemaske eller Yoda-maske.

Har du først masken, er resten af udklædningen nemt klaret med en kappe, kjortel eller kjole. Enkelt og nemt.

Find et stort udvalg af masker her.

Sminke

Det er ikke alle kostumer, der kræver brug af sminke – men i forhold til nogle typer udklædning er sminken næsten uundværligt kostume tilbehør. Det er nemlig sminken, der gør en zombie bleg eller en klovnemund rød og hvid. Det er også teatersminken, der giver indtryk af skræmmende blod eller snavs på kinder og arme.

Vil du gerne give dit kostume et ekstra pift, er sminke derfor en oplagt hjælpende hånd – endda til ganske få penge.

Find sminke her.

Parykker

En paryk kan gøre en stor forskel for din udklædning og er derfor også en meget populær type kostume tilbehør. Uanset om du skal være Donald Trump, en gammel heks eller en yndefuld Prinsesse Leia er en paryk nemlig væsentlig for, at dit kostume er gennemført.

Parykker fås fra kun 50 kroner og behøver derfor ikke engang være dyrt kostume tilbehør.

Find parykker her.

Andet kostume tilbehør

Udover de 3 grundlæggende slags kostume tilbehør, er der også mange andre ting, der kan gøre udklædningen fuldendt. Helt konkret kan tilbehøret for eksempel  gøre en stor forskel i nedenstående tilfælde:

  • Et par store klovnesko til klovnekostumet.
  • Våben og knippel til politikostumet.
  • Hjelm til brandmandskostumet.
  • En bowlerhat til udklædningen som Egon Olsen.
  • En krone til prinsesse- eller kongekostumet.
  • Gavesækken til julemanden.

Derudover er også briller og skæg populært kostume tilbehør, når udklædningen skal være gennemført.

Find masser af kostume tilbehør lige her.