Sommerfest på arbejdspladsen - gode råd til at holde et brag af en fest

Sommer er indbegrebet af varmt vejr, lyse nætter og gode minder. Det er den tid på året, hvor vi tager på ferie og kan nyde godt af endnu mere selskab fra familie og venner. For virksomheder er sommeren også en god anledning til at vise, hvor taknemmelig man er, for de ansattes gode arbejde. Og er der en bedre måde, at vise sin taknemmelighed på end at holde en sommerfest? 

Sommerfesten er også en god mulighed for at sætte fokus på trivsel og social sundhed i virksomheden. For når vi plejer relationerne til hinanden, så oplever vi også en større grad af trivsel.

Derfor får du her 4 gode ideer til temaer til din sommerfest på arbejdet.

Telt og festivalstemning

Sommer er ofte også lig med festival. Og selvom mange af årets festivaler er aflyst, kan du som virksomhed godt arrangere din egen festival-dag for dine ansatte.

Sæt en pavillon op, madboder og øl-stande. I kan også lave jeres egne festival-armbånd og hyre et band til at spille på en udendørs scene for en aften. 

En Firma-festival er også en god mulighed for at tilbringe tid sammen i en lidt mere casual setting, end I er vant til. Det skaber grobund for gode samtaler og nye venskaber på tværs af afdelinger og hierarki. 

Klassisk Barbeque

Er der nogen bedre måde at fejre en varm sommerdag end ved at holde en barbeque-fest? At holde en barbeque-temafest er en god måde, at få folk til at mingle, fordi det er et uformelt tema, der indbyder til hygge og samvær. Tænd op i grillen og tilbered jeres yndlings grillmad. 

Hvis I vil have et alternativ til pølser og burger, kan I finde en opskrift på tacos med grillet flanksteak hos frokostfirmaet Gastro By Bøgh

Corporate sommer-OL

Sommer-OL er et sjovt og konkurrencepræget team-building tema, som alle ansatte vil elske! Her har du mulighed for virkelig at være kreativ, når det kommer til at finde på sjove lege og discipliner, som de ansatte kan deltage i. Det er også et sjovt tema, fordi du kan indele hold, som kan klæde sig ud, alt efter hvilken nationalitet, de repræsenterer. 

Du kan både afholde sommer-OL i jeres gård, i en park eller få en professionel event koordinator til at planlægge dagen for jer. 

Udensdørs filmaften

En anden sand favorit til et sommer-fest tema er at holde en filmaften under den blå himmel. Lej en popcornmaskine og et filmlærred, og inviter dine ansatte til en udensdørs filmaften. 

Det er ren nostalgi at sidde at se film under den klare sommerhimmel, og det er samtidig en rigtig hyggelig begivenhed, som alle ansatte kan deltage i. Du kan også arrangere nogle lege og spil, inden aftenens film går i gang. 

Vil du have mere inspiration til temaer til din næste fest? Så læs populære temaer til din fest.