Sådan holder du et brag af en bryllupsfest

Ønsker I at holde et bryllup, som er lidt ud over det sædvanlige, så kan det gøres på et utal af forskellige måder. Det er jeres bryllup, og det er derfor suverænt jer, der bestemmer, hvordan det skal være. I kan være så mange, det skal være, og festen kan holdes, hvor og hvordan I ønsker det.

Er det for eksempel en idé at holde jeres bryllup som en temafest, så er det det, I gør. Det kan være med til at tilføje den særlige fest noget humor, og det kan altid tage brodden af det højstemte. Giv den gas med en herlig temafest.

Hvilken temafest er velegnet til et bryllup?

Der er flere temaer, der kan egne sig til en bryllupsfest. Det kan for eksempel være temaer som disse:

  • Et bestemt årti – det er altid et populært tema. Det kan for eksempel være fra det årti, som brudeparret blev født. Lej en DJ til brylluppet, som kan spille op med alle datidens hits.
  • Kærlighed – et oplagt tema til et bryllup. Alt kan være lyserødt, glimmer og hjerter.
  • Berømte par – berømte par igennem historien kan passende bruges i forbindelse med et bryllup.
  • Cirkus – et cirkus-tema kan i høj grad være med til at gøre dit bryllup sjovt og mindre formelt.
  • Geografiske mål – lad bryllupsfesten være en rejse til et eksotisk rejsemål. Det tema kan gennemføres med mad, klæder, pynt, musik og så videre fra destinationen.

Med en tema-bryllupsfest gøres festen til en endnu mere uforglemmelig begivenhed.

Hvorfor er en temafest en god idé til et bryllup?

Der er mange traditioner og ritualer knyttet til et bryllup. Synes I, at netop jeres bryllup skal være baseret på noget andet, så kan en temafest være en måde at gøre det på. Temafester er mindre formelle, og de signalerer sjov og ballade. Holder du sådan en fest som en bryllupsfest, så kan det være med til at understrege, at jeres ægteskab er baseret på at have det dejligt med hinanden.

Det kan være, at selve vielsen foregår et andet sted end i kirken. Det kan i princippet være hvor som helst. Det kan være ude i det fri eller på en anden godkendt lokation. Er det lige jer, så er det sådan et bryllup, I skal have.

Et bryllup er en glædens og kærlighedens dag – og det må gerne fejres under festlige former. Lad gerne en festlig professionel dj være med til at gøre dagen til et brag af en fest.