Sådan gør du dit LAN-party endnu sjovere

Selv om man bruger betegnelsen, LAN-party, så er der sjældent meget party over sådan en sammenkomst. Det foregår oftest sådan, at gutterne samles med alt deres gear hjemme hos den ene af spillerne, og så bliver der ellers spillet igennem, indtil man ikke orker mere eller kan holde sig vågen mere.

Meget hyggeligt – og temmelig ideforladt. Det er faktisk muligt at peppe hele setuppet op, så også omgivelserne bliver mere festlige. Det kan for eksempel gøres til en temafest.

Gør LAN-partyet til en temafest

For at opgradere på festlighederne til sådan et træf, så kunne I for eksempel gøre det til en temafest. Det kunne passende være en temafest, hvor temaet var det univers, som jeres spil foregå i. Spiller I for eksempel World of Warcraft eller Counterstrike, så kunne I klæde jer ud som en af figurerne, og lokalet kunne pyntes op, så det forestillede et scenarie fra spillet. Det kunne gemmeføres i forhold til maden og drikkevarerne, så det var meget gennemført.

Temafest for børn

Er der tale om et LAN-party for børn, så ville det jo være oplagt at lave et Fortnite-univers. Deltagerne skal være klædt ud som en af figurerne, rummet være dekoreret, så det temamæssigt passer, og flere detaljer kan understrege, at det er den store Fortnite-aften/-nat, de deltager i.

Det vil børnene elske, og de vil nyde ekstra meget at sidde at spille sammen i den rette stemning. Så er der tilmed en chance for, at ungerne får noget ordentligt at spise og drikke. Tit er menuen til sådan et arrangement ellers begrænset til chips og cola.

Sørg for at have data nok

Når flere computere skal være online samtidig i meget lang tid og tilmed trække nogle temmelig tunge spil, så kræver det noget af jeres internetforbindelse. Det er simpelthen nødt til at være stærkt nok til, at der ikke opstår afbrydelser, eller at det hakker eller fryser indimellem. Det må ikke ske.

Inden, du inviterer til den store LAN-party-temafest, så tjek din internetforbindelse - eller læs mere på internettjek.dk. Er den ikke stærk nok, så må du hellere se dig om efter et andet abonnement, der kan klare opgaven.

Spiller du eller junior meget, så spiller I måske også på telefonen. Hvis den skal kunne trække de forholdsvis tunge spil, så skal du også have data nok på dem. Udbydernes tilbud bliver hele tiden bedre, og måske har de et endnu bedre tilbud i dag i forhold til dengang, du tegnede dit abonnement. Prøv for eksempel at tjekke mp.dk, om der skulle være et mere attraktivt tilbud et andet sted.

Jeres abonnementer skulle jo meget gerne kunne følge med, når diverse spil skal opgraderes på de enheder, som de ligger på.