Idéer til firmaarrangementet, som deltagerne sjældent vil glemme

Et godt firmaarrangement byder på spændende fagligt indhold og sjove aktiviteter, der ryster firmaets medarbejdere sammen – praktikanter såvel som direktører. Vil du gøre noget ekstra særligt ud af dit kommende firmaarrangement, er du kommet til den rigtige side. Vi har nemlig lavet en guide med gode idéer til firmaarrangementer, som deltagerne sjældent vil glemme!

Gode firmaarrangementer giver glade medarbejdere og fantastisk stemning på arbejdspladsen. Det kan derfor sagtens betale sig at investere lidt ekstra penge i en god fest, et par udfordrende aktiviteter eller finde på nogle sjove selskabs- og samarbejdslege. Læs med her på siden, hvor vi har fundet gode (og budgetvenlige) idéer til firmaarrangementer, som vil ryste dine medarbejdere eller kollegaer bedre sammen.

Den rigtige lokation skaber rammerne for et uforglemmeligt firmaarrangement

Vil du gøre lidt ekstra ud af firmaarrangementet, er det først og fremmest vigtigt, at du har styr på, hvor og hvordan det skal afholdes.

Rammerne for firmafesten, -kurset eller -arrangementet er nemlig helt afgørende for deltagernes forventninger og ikke mindst fremmøde på dagen.

Flere firmaer vælger at flytte firmaarrangementet ud af byen for at give deres medarbejdere et pust fra hverdagen og en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Et gods i naturrige omgivelser er derfor den oplagte lokation til firmaarrangementet!

På godser som Sonnerup Gods har de endda kursuskoordinatorer, der kan hjælp dig med at arrangere forelæsninger, spænende ekskursioner og besøg!

Skru op for festen til firmaarrangementet

De fleste løsner en smule mere op, når de først har fået et glas eller to indenbords. Efter en lang dag – hvis ikke weekend – med udfordrende øvelser og fagligt indhold, er det derfor oplagt, at I skruer op for musikken og får snakket om andet end arbejde.

Vil du kickstarten festen, kan det være en god idé at planlægge en selskabsleg til firmaarrangementet. ”Find en baby” er den oplagte selskabsleg til et festligt firmaarrangement, fordi deltagerne for alvor bliver rystet sammen og får sig et godt grin og lærer hinanden (endnu) bedre at kende.

Legen går i al sin enkelthed ud på, at alle deltagere tager et billede med af sig selv, fra dengang de var barn – eller evt. student. Læg billederne i en pose, træk ét efter ét og gæt, hvem personen på billedet er!

Er du ude efter underholdning, der vil feje benene væk under dine medarbejdere, kan du hyre en dj eller et dansk band, som kan spille i løbet af aftenen. Sørg for at have en scene, dansegulv og vabelplaster klar – for nu skal der danses!

Du kan købe scenelys til din firmafest online hos DJ HUSET.

Find på et tema, som vil knytte deltagerne tættere sammen

Et sjovt og opfindsomt tema er en fantastisk idé til firmaarrangementet. Du kan f.eks. arrangere, at der står maling og militærtøj klar til deltagerne, når de ankommer. På den måde er stemningen sat, inden de udfordrende teambuilding-aktiviteter skydes i gang!

Eller hvad med at invitere til 80’er-fest senere på aftenen? Har du hyret et band, skal de selvfølgelig spille musik, der passer til temaet!

Nogle af deltagerne vil måske finde det grænseoverskridende at hoppe i en sjov udklædning, men bare rolig! Så længe alle deltagere – praktikanter såvel som direktører – er klædt ud, kan du være sikker på, at I får jer et uforglemmeligt firmaarrangement!