Hold årets største fest i bowlingcentret

Julefrokosten er årets største fest – ingen tvivl om det. Man kunne endda fristes til at sige, at julefrokosten er endnu større end nytårsaften, hvilket måske også er derfor, at de fleste allerede ser frem til den næste frokost, selv om den seneste lige er blevet afholdt.

Julefrokoster kan tage mange former, men som regel er det nemmere og mere bekvemmeligt, hvis man lader andre om at stå for det praktiske, så selskabet bare kan fokusere på at have det sjovt. Mangler du idéer til, hvor du kan holde næste julefrokost, så kunne du overveje at holde det i et bowlingcenter.

Skal du holde julefrokost i Odense, er City Bowling for eksempel et bowlingcenter, som er velbesøgt i alle årets måneder, og som er kendt for sin høje service.

Middag og underholdning et og samme sted

Nu tænker du sikkert: ”Julefrokost? I et bowlingcenter?”. Ja, den er god nok. De fleste bowlingcentre har nemlig fundet ud af, at folk gerne vil have det så nemt som muligt, så derfor har rigtig mange af dem nu også eget køkken og egne kokke. Det er din garanti for, at du og dit selskab ikke bare får noget intetsigende mad gennem et cateringfirma, men at I får noget lækkert mad og en god start på en aften, som I nok længe vil huske.

Fortsætter vi med City Bowling som eksempel, kan man vælge mellem en traditionel julebuffet eller en 3-retters juleanretning. Julebuffeten indeholder alt, som en julebuffet skal indeholde, det vil sige lidt koldt og lunt som for eksempel sild og karrysalat, leverpostej med champignon og bacon, varme retter som ribbensteg, andebryst og medister og selvfølgelig juledesserten over dem alle – risalamande med kirsebærsauce.

Kom i festhumør inden årets største bytur

Ingen julefrokost uden den helt store bytur. Man kan nærmest sige, at alt det, som ikke er selve byturen, blot er opvarmning. Og opvarmning er sandelig, hvad du kan få i et bowlingcenter. For før eller efter selve middagen kan du og dit selskab nemlig bowle i en time eller to, og det gode ved bowling er, at man kan spille og drikke på samme tid.

Så hvis I har købt en af festpakkerne med alkohol ad libitum, så er der gode chancer for, at stemningen hurtigt bliver høj, og at festen får en god start.

Stor fest til små priser

En anden fordel ved at holde julefrokosten i et bowlingcenter er nemlig, at man kan få middagen, bowlingen og alkoholen til meget fordelagtige priser. Bowling i sig selv er ikke en bekostelig affære, og selv med mad og drikke oveni kan man få kuverter helt ned til få hundrede kroner.

Så er det virksomheden, som står for at betale julefrokosten, er prisen helt klart incitament for, at frokosten bliver holdt i et bowlingcenter. Man får meget for prisen, og så slipper man tilmed for oprydning og for at sørge for, at der altid er nok forplejning til de deltagende Med andre ord er det absolut en win-win-situation.