En polterabend behøver ikke være for viderekomne

Skal din allerbedste ven eller veninde snart giftes, så skal vedkommende selvfølgelig også have det fedeste polterabend, før det er tid til at ’tie the knot’. Måske er det dig som er blevet udvalgt til at skulle arrangere denne fede dag, og måske ikke har prøvet det før. Polterabends er kendt i mange lande og der er nærmest ingen grænser for, hvordan sådan en dag eller aften kan holdes. Men har du ikke prøvet det før, så kan det måske være svært at finde ideerne frem. Heldigvis kan du lade få inspiration her i artiklen.

Polterabends for mænd og kvinder er typisk vidt forskelligt, og det er mest velkendt at man holder den festlige dag hver for sig. Der er nogle klassiske ideer til begge parters polterabends, som du eventuelt kan overveje til den festlige dag. Dem kan du læse mere om i de næste afsnit.

Polterabend til mændene

Et polterabend starter typisk i løbet af dagen. Det er selvfølgelig vigtigt at gommen ikke ved, hvad der skal ske. Dig og vennerne kan for eksempel arrangere at I skal ud og lave noget sjovt, som får adrenalinen op at køre.

Uanset om det betyder gokarting, paintball, aktiviteter i højderne eller noget andet vildt, som med sikkerhed bliver mindeværdigt. Mange mænd vælger også at få en arrangeret et stripshow i forhold til polterabends. Få lidt ideer til polteraften her, hvis du har behov for flere tips.

Polterabend til kvinderne

Er det et polterabend for kvinder som du står og skal til at arrangere, så skal du selvfølgelig tænke lidt anderledes end ved mænd. Det kunne eksempelvis være, at dagen skulle starte med en overdådig brunch med bobler til f.eks.

Dernæst kunne næste del foregå i en lækker spa, hvor der også bliver kræset om jer. Til kvinderne kunne en mandlig danser måske også være prikken over i’et til et polterabend.

Fed temafest

En helt anden ting som kunne være en idé at overveje til et polterabend er en temafest. Hvis du ikke helt er klar over, hvad en temafest dækker over, så er det når en fest har et tema, hvor man så eksempelvis skal klædes ud.

Det kunne være toga-fest, hvor udklædningen er toga, som er græsk/romersk inspireret. Du kunne også lave en mexicansk temafest, hvor udklædningen, maden, drinks og pynten skal være mexicansk-inspireret. Det er kun fantasien som sætter grænser her. Festen kan eventuelt holdes for gommen, bruden eller begge to.