Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Elsker du at være vært for en god fest, så overvej at købe et beer pong bord

Der er ikke noget, der er bedre, end en rigtig fed fest med fantastiske venner. Her under corona-nedlukningen har mulighederne for at feste været begrænsede, men nu hvor samfundet langsomt lukker op igen, er der atter mulighed for at tage til private fester.

Hvis du også er en af dem, som har gået og savnet en sjov fest, er det måske nu, at du skal invitere dine venner til fest hjemme hos dig selv. En af de vigtigste ting til at sikre en god fest er et spil beer pong.

Beer pong er en klassisk drukleg, som dog også sagtens kan spilles uden alkohol. Ingen fest ville være fuldkommen uden et beer pong bord og en bordtennisbold.

Den gode fest

Det kan være svært at sætte en finger på, hvad en god fest indebærer, eller hvordan den præcis ser ud. Nogle af de bedste fester er dem, man ikke havde forventet eller planlagt. Er det omgivelserne, der kendetegner en god fest? Er det menneskene? Er det stemningen eller tidspunktet, hvorpå gæsterne tager hjem? Er det antallet af gæster eller det specifikke festtema? Skal en god fest indebære dans eller alkohol?

Sandheden er, at vi allesammen vil have forskellige forventninger til forskellige fester, og at det er umuligt at definere “den perfekte fest”. Vigtigst af alt er vel, at gæsterne har det godt og sjovt med hinanden og føler sig tilpas. Der findes dog heldigvis forskellige ting, man som vært for en fest kan gøre for at skabe muligheder for at være sociale sammen. En af disse ting er at investere i et beer pong bord til festens anledning, hvilket gæsterne helt sikkert vil kunne få en masse glæde ud af.

Beer pong

Du kender helt sikkert legen beer pong, som er en helt essentiel del af mange fester. Den klassiske leg bruges ofte som drukleg, men kan også spilles med ikke-alkoholiske drikke. Beer pong er frustrerende, sjovt, underholdende og en god icebreaker til enhver fest. Idéen ved beer pong er at aktivere gæsterne, øge konkurrenceevnen og få folk til at more sig.

Fordelene ved at stille et beer pong bord op til sin fest er derfor mange, og det er heller ikke svært at få fat i et passende bord til seancen. Du kan finde et billigt beer pong bord på nettet eller i butikker, hvor du kan modtage rådgivning af erfarne sælgere.

Vælger du at købe et egnet bord til at spille beer pong vil dine gæster helt sikkert blive glade. Her efter corona har vi allesammen brug for en lille ferie fra realiteten og den forsvundne sommer, og det er derfor oplagt at invitere til fest med beer pong og sjov. Måske du endda kan invitere til fest med Roskilde-tema og beer pong konkurrence?