Du kan spille musikken, der passer til din camps tema med soundboks leje til Roskilde Festival

Temaer til din Roskilde camp er altid sjove. Men hvordan gør du egentlig bedst muligt opmærksom på din camp, udover hvad udklædningen tilbyder?

Det gør du naturligvis med musik. Der er nemlig altid kamp om festen til Roskilde, men med det rette anlæg, kan din temacamp få større chancer for at blive festens centrum.

Men hvad gør du, hvis du ikke har et værdigt anlæg, der kan tage kampen op? Shareboks giver dig løsningen med Soundboks leje til Roskilde.

Læs videre hvis du ønsker mere information om, hvordan soundboks leje til Roskilde Festivalen fungerer med Shareboks.

Soundboks leje til Roskilde er simpelt med Shareboks

Hos Shareboks er Soundboks leje til Roskilde gjort simpelt. Du booker en Soundboks på deres hjemmeside, hvorefter du får en sms, hvor du bekræfter dit ønskede lejemål via en lejekontrakt. Det er hurtigt og simpelt.

Du henter og afleverer din soundboks i Roskilde

Noget andet, som gør Soundboks leje til Roskilde med Shareboks populært, er, at du ikke behøver at transportere en Soundboks til og fra Roskilde.

Shareboks tager nemlig Soundboksen med til en adresse i Roskilde by, hvor du så kan afhente og aflevere den. Det bliver ikke nemmere for dig, der ønsker at slippe for besværlighederne, der følger med ejerskabet af et godt festival musikanlæg.

Du har mulighed for soundboks leje til Roskilde med forsikring og gps

Soundboks leje til Roskilde hos Shareboks kan fås i forskellige lejepakker. Du kan vælge den billigste løsning, som er basispakken, hvor du bare lejer en Soundboks. Eller du kan få større lejepakker med lidt ekstra features med, som kan give dig ekstra ro i maven og udstyr.

Disse pakker hedder udvidet og udvidet plus. 

Udvidet og udvidet plus pakkerne er de mest populære, da de kommer med aux stik samt iPhone adapter, og derudover har gps sporing, så Soundboksene ikke bliver væk af den ene eller anden årsag.

Vælger du udvidet plus pakken, er du tilmed sikret med inkluderet forsikring, hvis der skulle ske noget med din Soundboks under din Soundboks leje til Roskilde Festivalen.

Lej din soundboks hos Shareboks

Soundboks udlejning til Roskilde Festival sker i samarbejde med Shareboks.

Hvis du ønsker det bedste udstyr til næste Roskilde Festival, så din temacamp får maksimalt opmærksomhed, så lad Shareboks være din leverandør af musikanlæg.

Shareboks ønsker dig og deres kunder den bedste Roskilde Festival.