Brug virksomhedens kontorartikler til pynte op til firmafesten

Et godt fællesskab, kan gøre meget ved en virksomhed. Det giver nemlig et bedre arbejdsmiljø, hvor frygten for at fejle bliver mindre, og alle medarbejdere vil kunne arbejde sammen.

Det kan en god firmafest hjælpe på. Lav firmafesten til en temafest, hvor der er ekstra meget plads til grin, og hvor samtalerne starter helt sig selv. Denne artikel giver dig nogle gode idéer til jeres kommende firma-temafest. 

Brug virksomhedens kontorartikler til pynt og tema

Du kan med fordel overveje, hvilke redskaber virksomheden har til rådighed, når det kommer til pynt og tema. Har I en label printer, kan du lave alternative navneskilte eller bordkort. Hvis jeres tema er en serie, kan du eksempelvis lave bordkort til personerne fra serien - og så skal medarbejderne hverisær være en karakter fra den serie. Dette kunne eksempelivs være James Bond eller Avengers. Det kan også være navne på kendte mennesker i Danmark, som de hverisær skal komme udklædt som. Dette kan hjælpe dig med at finde det helt rette tema til jeres fest. 

Der er flere måder, hvorpå du kan bruge virksomhedens kontorartikler til at lave pynt. Har I eksempelvis en makulator, kan du makulere guldpapir og lave fornemme borddekorationer. Har I post it blokke, kan du stille dem på bordene, så gæsterne kan tegne et billede eller skrive en hilsen, som kan danne en en vægdekoration. Disse kan også bruges i lege. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Lav sjove festlege, der får folk til at grine

En god festleg kan få folk tættere på hinanden. Det kan eksempelvis være Margretheskål ud fra jeres tema, eller du kan lave en Quiz om arbejdspladsen og medarbejderne. Vil du have endnu mere gang i festen, kan du også lave din egen udgave af Hit Med Sangen - og du kan igen overveje, om temaet kan indgå i sangene. Du kan også skaffe et karaokeanlæg, som for alvor kan give anledning til grin og højt humør.

Find et tema, som passer til virksomheden

Det sværeste ved en temafest er naturligvis at finde temaet, og det føles ekstra rart, hvis man ved, at medarbejderne vil være glade for temaet. Du kan eksempelvis lave en konkurrence, hvor medarbejderne foreslår temaer og derefter stemmer om dem. Den person, der har valgt temaet, kan få en pris til festen. 

Alternativt kan du lave en fest, hvor folk har skjulte identiteter - og så skal de selv finde ud af i løbet af aftenen, hvem de er. Det kan du eksempelvis gøre ved at sætte et label på ryggen af dem, når de kommer ind til festen. Det giver anledning til festlege! 

Held og lykke med din firmafest!