Babyshower: Find den perfekte gave til mor og barn

Den søde amerikanske tradition med at fejre den ventende mor bliver mere og mere populær i Danmark. Derfor skal du naturligvis rustes bedst muligt til, når du skal finde den perfekte gave til den kommende mor eller til den lille ny.

Babyshower-gaven til mor

Den lille ny er ikke kommet til verden endnu, så mor er stadig i fokus – lidt endnu. Hvorfor ikke glæde hende med en gave, der kan hjælpe hende med at værdsatte den kommende tid med baby? Barnets første bog sætter barnets første tid i fokus, og det er en gave, der vil give den vordende mor stor glæde, når hun åbner den – nu og mange år frem i tiden.

Ammetøj er en klassiker, når det kommer til babyshower-gaver. Find for eksempel en praktisk, men samtidig stilfuld ammekjole, der både lader mor amme baby og se flot og feminin ud. Perfekt til den kommende mor, der både vil tage sig godt af sit barn og sig selv, så hun kan se flot ud, og baby kan få mad.

Den sidste babyshower-gave på vores liste er en gave, der udelukkende sætter mor i fokus. Graviditeten kan være en besværlig tid og lidt af en prøvelse. Derfor kan en lækker wellness-oplevelse være lige dét, der er brug for. Et spaophold hvor hun kan slappe helt af, eller en graviditetsmassage hvor hun kan få løst fuldkommen op for alle de ømme led og muskler – selvom baby er i fokus, skal man aldrig glemme mor.

Babyshower-gaven til den lille

Som nævnt skal den vordende mor stadig være i fokus, når der holdes babyshower. Det holder dog ikke længe, og det kan være svært ikke at komme med en gave til den lille ny.

De mest værdsatte gaver er gerne de helt personlige. Her kan det være svært for os at komme med anbefalinger uden at kende jeres forhold. Derfor vil vi holde os til det mest populære, nemlig gaver der kan aktivere og stimulere den lille ny.

Et aktivitetscenter til spædbørn er en rigtig fin måde at stimulere baby på i den første tid i hjemmet. Her vil den kære lille have masser af motivation til at gribe ud efter og hygge sig med noget legetøj, så både motorik og sanser udvikles. Det er vigtigt, at et aktivitetscenter er solidt konstrueret i materialer, der ikke kan skade den lille. Vær derfor kræsen, når du udvælger denne type gave.

Aktivitetscenteret kommer også i en anden udgave – det såkaldte aktivitetstæppe. Aktivitetstæppet er som regel lidt dyrere end aktivitetscenteret, fordi det kommer i en konstruktion med et integreret tæppe, der sikrer, at baby ligger komfortabelt og trygt, mens han eller hun leger og lærer.