Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

4 kreative idéer til en sjov og anderledes temafest

En temafest er en sjov og anderledes måde at afholde et arrangement på. Alle bliver tvunget ud af deres comfort zone, og det kan give festen et sjov og alternativt præg. Her får du 4 kreative idéer til en sjov og anderledes temafest.

Der er god grund til at holde en temafest, hvis du ønsker at skabe en begivenhed, som sent vil blive glemt. Det kræver dog, at du lægger noget arbejde i at udtænke et tema, som gæsterne kan følge, når de skal vælge kostume.

Herudover skal du naturligvis også sørge for, at de fysiske rammer for festen er med til at understøtte festens overordnede tema. Herunder følger en række tips, som du kan lade dig inspirere af, hvis du skal afholde din egen temafest.

#1: Vælg et tema, alle kender

Det første, du skal gøre, når du skal afholde en temafest, er at vælge et tema, som alle er bekendt med. Det skal samtidig være nemt at vælge et godt kostume, der matcher temaet. Hvis du mangler inspiration, kan du med fordel kigge på populære tv-serier, film eller andet, som er nemt at relatere til.

#2: Forevig minderne med fotos

Det er sjovt at deltage i en temafest, så hvorfor ikke forevige det? Det er ligegyldigt, om det er festens mest kreative outfit, der bliver foreviget, eller om det er den, der har gjort sig mindst umage.

Hvis du investerer i en photobooth, kan du nemt forevige minderne, da dine gæster selv kan tage billeder. Du kan være sikker på, at de bliver sjovere og sjovere, i takt med at aftenen skrider frem. Du kan læse mere om, hvordan du får fat på en photo booth her.

#3: De fysiske rammer skal matche temaet

Hvis du vil sikre dig, at temafesten for alvor bliver gennemført, bør du bruge nogle kræfter på at pynt og de øvrige, fysiske rammer, matcher temaet til festen. Her handler det om at være kreativ, og i visse tilfælde bør du ikke investere særligt mange penge i pynt, hvis blot du sørger for at lægge kræfter i det.

Afholder du eksempelvis en sørøverfest, kan du komme langt, hvis du brænder bordkortene i kanterne, lægger nogle chokolade-guldmønter på bordene og bruger gamle romflasker til at servere vand.

#4: Send invitationer ud i god tid

Hvis du vil være sikker på, at alle har mulighed for at finde på et sjovt og kreativt kostume, er det en god idé at sende invitationer ud i god tid. Det er ikke alle, der har et barbie-, halloween- eller piratkostume liggende i skufferne, hvorfor det er nødvendigt at give gæsterne god tid til at finde det helt rigtige kostume, så temafesten kan blive en succes.