Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

4 ideer til lumre og frække indslag til festen

Når du skal holde en temafest for vennerne og/eller veninderne, kan det være sjovt med et lummert indslag. Det vil med garanti sætte skub i festen. Hvis du er i tvivl om, hvilke aktiviteter du skal arrangere for at skabe en lummer stemning, følger her en række gode forslag.

Der er intet, der kan sætte skub i festen, som et lummert indslag. Det afhænger naturligvis af, hvem gæsterne til festen er, men ikke desto mindre vil det i de fleste tilfælde løfte stemningen til et højere niveau.

Du bør dog ikke arrangere et frækt og lummert indslag, hvis der er tale om en familiefest. Det vil formentlig gøre mere skade end gavn – omend det vil blive en fest, som vil gå over i historiebøgerne. Herunder følger en række gode råd, du kan lade dig inspirere af.

#1: Lej en stripper

En stripper vil med garanti kunne bringe en lidt frækkere dimension til festen. Lej en stripper gennem et event- og stripbureau, hvis du ønsker at tage festen til et højere niveau med en lummer stemning, som helt sikkert vil sætte gang i sagerne.

#2: Topløs servering

Topløs servering er, som navnet antyder, servering af topløse tjenere. Det kan både være kvindelige og mandlige bartendere eller tjenere, og de kan hyres gennem et event- eller stripbureau. Hvis du også hyrer en stripper, kan du eventuelt også hyre topløs servering.

#3: Oplæsning af erotiske noveller

Et sjovt og lummert indslag er oplæsning af erotiske noveller – det vil formentlig være mest ovre i den sjove afdeling. Find en erotisk novelle, som alle gæster skal læse en side op ad. Det vil helt sikkert tage stemningen til et nyt niveau, uden at blive for lummert.

Det bedste er, at det vil fungere i de fleste selskaber – også dem, hvor et decideret stripshow måske er en smule for frækt til. Det vil dog alligevel ikke være et godt indslag til familiefesten, men med vennerne vil det helt sikkert kunne bringe et smil frem på læberne.

#4: Flaskehalsen peger på

‘Flaskehalsen peger på’ er en leg, der formentlig ikke behøver nogen nærmere introduktion. De fleste har prøvet at spille det i deres ungdomsår, men det er de færreste, der har dyrket det, efter de trådte ind i de voksnes rækker.

Alligevel er det et sjovt spil, som helt sikkert vil kunne sætte skub i tingene. Særligt, hvis der er et par, som er lidt lune på hinanden. Uanset hvad, vil det være et sjovt indspark, og man bestemmer selv, hvilken retning spillet skal gå i.