3 tips til dig der vil holde en udendørsfest i København

Det er sommer, og det betyder, at det er højtid for udendørsfester. Hvis du planlægger at afholde en udendørsfest i København, er det vigtigt, at du tænker over alle detaljer på forhånd. Her følger 3 tips til den perfekte udendørsfest.

En udendørsfest er både hyggelig og nem at arrangere, hvis du blot begynder planlægningen i god tid. Det kræver naturligvis, at du har et sted, hvor den kan afholdes, men på mange måder er det nemmere end at arrangere en fest indendørs, da du ikke skal bekymre dig om oprydning efterfølgende.

Sørg for, at rammerne er i orden

Når du skal afholde en udendørsfest, er det vigtigt, at rammerne er i orden. Derfor bør du først og fremmest finde et sted, der tilbyder leje af borde og stole i København, medmindre du selv har nok til rådighed.

Herudover er det en god idé at planlægge efter, at det risikerer at blive dårligt vejr. Hvis det regner, er det ikke noget ved at være udenfor under den åbne himmel. Det kan være praktisk at sørge for, at der er opsat et festtelt, hvis det bliver uvejr i løbet af dagen.

Planlæg menuen grundigt

Hvad serverer du til en udendørsfest? Det oplagte er naturligvis grillmad, da det både er nemt at tilberede og noget, de fleste elsker. Derfor kan du med fordel investere i en stor gasgrill, medmindre du har én i forvejen, som kan bruges til at tilberede maden.

Den bedste gasgrill til sådan et arrangement er en, der har mange gasblus og et stort grillareal, som kan grille meget ad gangen. Du kan enten vælge selv at stå for at grille, eller du kan hyre en professionel grillmester, som kan stå for det. Sidstnævnte er den bedste løsning, hvis I er mange, der deltager.

Der bør være et alternativ til dem, der ikke spiser kød, så sørg for, at der også er masser af grøntsager, ris, pasta og lignende, som dem, der er vegetarer eller bare ønsker et alternativ til grillet kød, kan spise sig mætte i.

Musik og underholdning

Ingen fest eller temafest uden musik og underholdning. Det er nødvendigt, at der er musik til festen, hvilket særligt gør sig gældende sent på aftenen, når mørket har sænket sig. Du kan enten leje et anlæg, der kan spille hele haven op, eller du kan bruge ét, du har stående.

Herudover er det en god idé at sørge for, at der er underholdning i løbet af dagen, så man har noget at lave, når der ikke lige skal spises mad. Det er naturligvis hyggeligt at snakke med de andre gæster, men den rigtige underholdning kan være med til at tage festen til helt nye højder.

Rundbold, kongespil, frisbee eller lignende aktiviteter er allesammen med til at sætte gang i festen og sørge for, at gæsterne føler sig underholdt i løbet af dagen. Du bør dog vælge aktiviteter, spil og lege, som alle kan deltage i, uanset hvor gamle de er.