3 sjove ideer til oppustelige kostumer til sidste skoledag

Ønsker du at skille dig specielt meget ud sidste skoledag, kan et sjovt og unikt kostume ofte skabe et godt grundlag for lidt ekstra opmærksomhed på denne festlige dag. Der findes mange forskellige gode ideer, og det kan til tide være svært at finde det perfekte valg. Leder du efter skøre, tossede og opsigtsvækkende kostumer, så læs videre.  

Hvis du drømmer om et ekstraordinært og specielt kostume, bør du kigge nærmere på de oppustelige. Der findes nemlig ikke noget mere humoristisk end lige netop denne slags kostumer, der nemt kan pustes op, så den udklædte med fordel, kan skille sig ud og se åndsvag ud en hel aften. Her kommer tre gode bud til, hvordan du kan klæde dig ud sidste skoledag iført et oppusteligt kostume

Køb en oppustelig dinosaur og dyrepasser

En vildfaren dyrepasser siddende på en vild dinosaur, kan med garanti sikre dig en helt masse sjove oplevelser på sidste skoledag. Dragten passer perfekt til dig, der ønsker at være centrum for dagens sjove festligheder. Når du har taget dragten på, skal du blot tænde for den lille ventilator på bagsiden. Snart herefter vil kostumet være fuldt oppustet, og du kan være klar til at skabe mange minder sidste skoledag udklædt som en dinosaur og en dyretæmmer. Der findes både en voksen- og børnestørrelse, og du kan derfor let finde noget, der passer dig. 

En T-rex

Du har sikkert set videoer af dette kostume på nettet før. Den sjove oppustelige T-rex er på kort tid gået i viralt overalt på de sociale medier, og dette er ikke uden grund. T-rex kostumet er et hit blandt de fleste, og på nettet kan det fås i mange forskellige størrelser, farver og former. Èn ting har alle disse forskellige varianter dog tilfældes. De er virkeligt morsomme og festlige at kigge på, men bestemt også at være udklædt som. Hvis du ønsker et oppusteligt kostume, der ikke er nær så opsigtsvækkende, vil den oppustelige T-rex være et perfekt kostume til dig. 

En ridende cowboy og hest

Cowboyen er et klassisk kostume til sidste skoledag. Der er garanteret mange elever, der også har valgt cowboykostumet, men dette behøver på ingen måde, at standse dig. Der er nok ikke særlig mange, der er iført en oppustelig cowboy. Dette gør den oppustelige cowboy og hest til et klassisk kostume med unikke træk, der let kan føje noget nyt til sidste skoledag. Hvis du gerne vil skille dig lidt ud i et anderledes cowboykostume, er det måske en oppustelig cowboy, du skal vælge.